Врвно и професионално чистење на станбени и деловни објекти

 
 
За нашата успешност во нашата област говорат голем број на наши и странски компании со кои имаме долгогодишна соработка. Користиме висококвалитетни професионални материјали со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард ISO 14001.
 
 
 
wave
 
 
 
 
 
 
 
 

УСЛУГИ

 
 
 

одржување на хигиена во деловни и станбени објекти како и чистење на секакви стакла – достапни, недостапни, високи, ниски...

 
 
За постигнување на врвни резултати користиме висококвалитетни професионални материјали и опрема, како и еколошки биоразградливи средства од врвни производители, со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард ISO 14001.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сервис за чистење на сите видови стакла

 
Внатрешни и надворешни
 
 
 
 

Чистење на тврди и меки подови

 
Плочки, мермер, синтелон, итисон
 
 
 
 

Чистење на деловни објекти

 
Постојано одржување на хигиена.
 
 
 
 

Чистење на станбени објекти

 
Тенди, настрешници, ролетни...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЗА НАС

 
 
 
 

основана во далечната 1994 година и е една од првите компании во Македонија

 
 
Перфект Чисто ДООЕЛ Скопје е компанија која е основана во далечната 1994 година и е една од првите компании во Македонија која се занимава со одржување на хигиена во деловни и станбени објекти како и чистење на секакви стакла – достапни, недостапни, високи, ниски...

Нашата компанија за постигнување на врвни резултати користи висококвалитетни професионални материјали и опрема, како и еколошки биоразградливи средства од врвни производители, со што водиме грижа за заштита на животната средина, согласно имплементираниот стандард ISO 14001.

Перфект Чисто ги поседува и следниве стандарди: ISO 9001 за квалитет, OHSAS 18001 за безбедност и здравје при работа.

За нашата успешност во нашата област говорат голем број на наши и странски компании со кои имаме долгогодишна соработка.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Механизација со која располагаме

 
Уште од самиот почеток, константно ја дополнуваме нашата опрема и механизација, за ефикасна и професионална услуга.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ГАЛЕРИЈА

 

Нашата работа преку слики и дела...

 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТ

 

Контактирајте нè користејќи го формуларот

 

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ул.Јужноморавски бригади 2/23 1000 Скопје,
+389 70 697 699